BlueConnect - Basismodule

De online bibliotheek voor de politie

blueconnect

Beschrijving

Graag meer informatie, een vrijblijvende offerte of een demo bij u ter plaatse? Neem contact met ons op via 050 64 28 18 of info@blueconnect.be.


BlueConnect is een innovatieve online bibliotheek boordevol onmisbare kennis voor politiebesturen en -organisaties. De online bibliotheek bevat een brede waaier aan informatie en tools, in de vorm van boeken, een tijdschrift, modellen en procedures, e-learning, wetgeving, ...
  

Waarom kiezen voor BlueConnect?

BlueConnect | Online kennispunt voor de politie Bent u op zoek naar specifieke informatie over camerabewaking, cybercrime, communicatie en social media, dierenbescherming, geesteszieken, GAS, geweldbeheersing, hormonen en doping, mensenhandel, mobiliteit en verkeer, noodplanning en -interventie, private veiligheid, Salduz, voetbalwet, ... ? Dankzij BlueConnect kunt u voortaan terecht in één allesomvattende online bibliotheek, waar alle kennis aan elkaar gelinkt is.
   
BlueConnect | Online kennispunt voor de politie Een slimme zoekmotor leidt u razendsnel door alle inhoud van BlueConnect. Met enkele muisklikken vindt u dus alle relevante informatie over een bepaald onderwerp.
   
BlueConnect | Online kennispunt voor de politie BlueConnect richt zich bewust tot de integrale organisatie: van de medewerker op het terrein tot de korpschef, of nog van beginner tot ervaren rot. Iedereen kan terugvallen op informatie op maat.
   
BlueConnect | Online kennispunt voor de politie BlueConnect is een gebruiksvriendelijk online werkinstrument dat automatisch wordt geüpdatet en voortdurend wordt verrijkt met nieuwe inhoud en nieuwe mogelijkheden.
   
BlueConnect | Online kennispunt voor de politie Voor één vaste jaarlijkse abonnementsprijs krijgen uw collega's en u toegang tot alle mogelijkheden van de BlueConnect-modules waarop uw organisatie geabonneerd is. Immers, alle medewerkers van uw organisatie hebben toegang tot het platform. Onbeperkt, altijd en overal.
   
    

 

Wat heeft BlueConnect u allemaal te bieden?

BlueConnect | Online kennispunt voor de politie Boeken: een hele verzameling praktijkgerichte boeken, samengebracht in één digitale boekenkast.
   
BlueConnect | Online kennispunt voor de politie Wetboeken: gecoördineerde versies van alle relevante wetboeken.
   
BlueConnect | Online kennispunt voor de politie Veelgestelde vragen: duidelijke en passende antwoorden op concrete vragen uit de praktijk.
   
BlueConnect | Online kennispunt voor de politie Wetgeving en rechtspraak: een selectie van alle wetgeving en rechtspraak ter zake. Wetten, besluiten, arresten, ... worden op een intelligente wijze gelinkt aan de andere inhoud op BlueConnect. Zo kunt u ieder juridisch vraagstuk meteen in de juiste context plaatsen.
   
BlueConnect | Online kennispunt voor de politie E-learning: beknopte maar boeiende filmpjes bieden een virtueel opleidingsplatform.
   
BlueConnect | Online kennispunt voor de politie Modellen en documenten: een uitgebreide verzameling modeldocumenten en -formulieren die gemakkelijk gedownload en gebruikt kunnen worden.
   
BlueConnect | Online kennispunt voor de politie Procedures: interactieve procedures die de gebruiker stapsgewijs vanuit concrete situaties naar duidelijke oplossingen leiden.
   
BlueConnect | Online kennispunt voor de politie Actualiteit: pertinente nieuwsberichten, waar nodig voorzien van commentaar en analyse.
   
   

Wie kiest er voor BlueConnect?

 • Management: informatie op maat van de korpschef, secretaris of hoofdcommissaris? Ook dat is BlueConnect. Organiseer uw eigen infosessies aan de hand van e-learningfilms, raadpleeg de talrijke boeken over (overheids)management, download relevante modelbesluiten, laat u inspireren door blue Minds - hét tijdschrift voor leidinggevenden binnen de politie.
    
 • Administratief: ook voor administratieve personeelsleden vormt BlueConnect het ideale instrument. Van beleid over personeel en logistiek tot communicatie: BlueConnect begeleidt uw dienst bij de uitvoering van haar dagdagelijkse taken.
    
 • Operationeel: alle kennis voor en door operationele politiemedewerkers, gebundeld in één innovatief en gebruiksvriendelijk online platform. Dankzij BlueConnect hoeft u als hulp-, midden- of officierskader niks te missen. 
    
    

BlueConnect: verschillende modules voor een platform op maat van uw organisatie

BlueConnect | Online kennispunt voor de politie 
 • BlueConnect - Basismodule. De basismodule van BlueConnect is opgevat als een brede module waarin een waaier aan relevante thema's terug te vinden is. Zowel voor leidinggevenden, als voor operationele diensten en het administratieve personeel. Klik hier voor een greep uit de inhoud van deze module.
    
 • BlueConnect - Module Tucht. De basismodule van BlueConnect kunt u ook uitbreiden met de gespecialiseerde module "Tucht". Deze module concentreert zicht exclusief op de tuchtmaterie en gaat hierbij in de diepte. Klik hier voor een greep uit de inhoud van deze module.
     
 • BlueConnect - Module Cybercrime. De basismodule van BlueConnect kunt u ook uitbreiden met de gespecialiseerde module "Cybercrime". Deze module is zowel gericht op de eerstelijnshulp die aan slachtoffers geboden kan worden, als op de ondersteuning voor de recherche. De inhoud van deze module werd zorgvuldig geselecteerd door cybercrime-specialist Kris Engels (PZ Sint-Niklaas), in samenwerking met parketmagistraten. Klik hier voor een greep uit de inhoud van deze module.
    
 • BlueConnect - Module politiezone. Met deze module krijgt uw hele organisatie ook toegang tot de online versie van het tijdschrift Blue Minds, binnen de omgeving van BlueConnect. Bovendien ontvangt uw organisatie verscheidene gedrukte exemplaren van Blue Minds, op basis van de grootte van uw organisatie. Klik hier voor meer informatie over deze geïntegreerde oplossing.

  
BlueConnect: meer informatie?

Wilt u meer informatie over de verschillende abonnementsmogelijkheden van BlueConnect en over hun prijzen? Kunnen wij u helpen bij het maken van uw keuze? Wenst u een vrijblijvende offerte of een demo bij u ter plaatse? Neem contact met ons op via 050 64 28 18 of info@blueconnect.be. Of neem een kijkje op www.blueconnect.be.

 

 

Schrijf u in op de nieuwsbrief "Politie | BlueConnect".

 • Ontvang updates over nieuwe regelgeving, hot topics, belangrijke trends, ...
 • Blijf op de hoogte van niet te missen opleidingen en studiedagen.
 • Ontdek in primeur nieuwigheden en interessante initiatieven.


 

Producten binnen deze reeks

(on)begrensd Automatic Number Plate Recognition (ANPR)? (on)begrensd Automatic Number Plate Recognition (ANPR)? 

Deel van reeks: BlueConnect - Basismodule
Auteur: Van Poucke K.
ISBN: 978 90 496 1553 6
Verschijningsjaar: 2017
Publicatievorm: Boek
Kenmerken: Vastbladig
cover alcohol in het verkeer Alcohol in het verkeer 
Kennismaking met de procedure en zijn wetgevend kader

Deel van reeks: BlueConnect - Basismodule , BlueConnect - Module Verkeer
Auteur: Van Immerseel Wim
Publicatievorm: Exclusief online in Connect
COL 17/2012 – Een bespreking COL 17/2012 – Een bespreking 

Deel van reeks: BlueConnect - Basismodule
Auteur: Versluys Barbara
Publicatievorm: Online in Connect
cover criminaliteit ontbloot Criminaliteit ontbloot. Barrièremodellen als innovatief instrument tegen criminele fenomenen  
Editie 2022

Deel van reeks: BlueConnect - Basismodule
Auteur: Broekaert Tom, Bulut Ibrahim, Covent Kim, De Boye Annemie, De Smet Wesley, Hutten Lienke, Janssens Jelle, Rademaker Dominique, Vig Joeri
ISBN: 978 90 4961 941 1
Verschijningsjaar: 2022
Publicatievorm: Boek , Online in Connect
de wapenwet De Wapenwet - Administratieve opdrachten 

Deel van reeks: BlueConnect - Basismodule
Auteur: Deceuninck Luc
ISBN: 978 90 496 1574 1
Verschijningsjaar: 2017
Publicatievorm: Boek
Kenmerken: Vastbladig
Wapenwetgeving - Moraliteitsonderzoek De wapenwetgeving - Moraliteitsonderzoek n.a.v. het verwerven van een bezitsvergunning 

Deel van reeks: BlueConnect - Basismodule
Auteur: Deceuninck Luc
Publicatievorm: Online in Connect
De Wet op het politieambt - Commentaar - Editie 2021 De Wet op het Politieambt - Commentaar 
Editie 2021

Deel van reeks: BlueConnect - Basismodule
Auteur: Welvaert Stefan, Van den Bosch Mario
ISBN: 978 90 496 1905 3
Verschijningsjaar: 2021
Publicatievorm: Boek , Online in Connect
Kenmerken: Vastbladig
EHB administratief toezicht Eerste hulp bij administratief toezicht  

Deel van reeks: BlueConnect - Basismodule
Auteur: Maes S.
Publicatievorm: Online in Connect
Eerste hulp bij tucht en tuchtonderzoeken Eerste hulp bij tucht en tuchtonderzoeken 

Deel van reeks: BlueConnect - Basismodule , BlueConnect - Module Tucht
Auteur: Croonen Kris, Verheyden Peter, Geens Luc
ISBN: 978 90 496 1841 4
Verschijningsjaar: 2021
Publicatievorm: Boek , Online in Connect
Kenmerken: Vastbladig
financieel rechercheren Financieel rechercheren 

Deel van reeks: BlueConnect - Basismodule
Auteur: Delrue G.
ISBN: 978 90 4961 660 1
Verschijningsjaar: 2018
Publicatievorm: Boek
Kenmerken: Vastbladig
Geluid in Vlaaanderen Geluid in Vlaanderen 
Van stilte tot lawaai. Een technisch-juridische benadering

Deel van reeks: BlueConnect - Basismodule , OmgevingConnect | Online bibliotheek omgevingsrecht en omgevingsbeleid , Onze omgeving
Auteur: Bataillie C., Dedecker L., Vandamme S., (ed.) Bataillie C., (ed.) Vandamme S.
ISBN: 978 90 4961 521 5
Verschijningsjaar: 2017
Publicatievorm: Boek
Kenmerken: Vastbladig
Het gebruik van camera’s door politiediensten Het gebruik van camera’s door politiediensten 

Deel van reeks: BlueConnect - Basismodule
Auteur: Welvaert Stefan
Publicatievorm: Online in Connect
Inzicht in de wapenreglementering Inzicht in de wapenreglementering – Een praktische benadering 

Deel van reeks: BlueConnect - Basismodule
Auteur: Deceuninck Luc
Publicatievorm: Online in Connect
Minderjarigen en politie Minderjarigen en politie: toetsing aan de politiewerking 

Deel van reeks: BlueConnect - Basismodule
Auteur: Versluys Barbara
Publicatievorm: Online in Connect
Misdrijven Misdrijven in verband met de staat van faillissement 

Deel van reeks: BlueConnect - Basismodule
Auteur: Delrue G.
ISBN: 978 90 496 1776 9
Verschijningsjaar: 2019
Publicatievorm: Boek , Online in Connect
Kenmerken: Vastbladig
Op weg naar een goed proces-verbaal Op weg naar een goed proces-verbaal 
Editie 2021

Deel van reeks: BlueConnect - Basismodule
Auteur: Maertens Jan
ISBN: 978 90 496 1908 4
Verschijningsjaar: 2021
Publicatievorm: Boek , Online in Connect
Kenmerken: Vastbladig
prioritair rijden Prioritair rijden – Een leidraad voor hulpdiensten 

Deel van reeks: BlueConnect - Basismodule , BlueConnect - Module Verkeer
Auteur: Van Parys Arvid
Publicatievorm: Exclusief online in Connect
seksuele agressie set Seksuele Agressie Set 

Deel van reeks: BlueConnect - Basismodule
Auteur: Versluys Barbara
Publicatievorm: Online in Connect
traumatiserende incidenten Traumatiserende incidenten – Draaiboek voor de opvang van collega’s 

Deel van reeks: BlueConnect - Basismodule
Auteur: Verstraete Gert
Publicatievorm: Online in Connect
Verhoor Verhoor - Wettelijk kader en context 

Deel van reeks: BlueConnect - Basismodule
Auteur: Broeckx Eric
Publicatievorm: Online in Connect
Verkeerssignalisatie Verkeerssignalisatie 

Deel van reeks: BlueConnect - Basismodule , BlueConnect - Module Verkeer
Auteur: De Bisschop G.
ISBN: 978 90 4961 211 5
Publicatievorm: Boek , Online in Connect
Kenmerken: Losbladig
wetboek administratief Wetboek administratief statuut voor de Geïntegreerde Politie 

Deel van reeks: BlueConnect - Basismodule
Auteur: Colle Judith, Tuypens Sandra
Publicatievorm: Online in Connect
Wetboek sociaal statuut voor de Geïntegreerde Politie Wetboek sociaal statuut voor de Geïntegreerde Politie 

Deel van reeks: BlueConnect - Basismodule
Auteur: Hayen Stéphanie, Tuypens Sandra
Publicatievorm: Online in Connect
Woonuitbreidingsgebieden - Tijd om kleur te bekennen? Woonuitbreidingsgebieden 
Tijd om kleur te bekennen?

Deel van reeks: BlueConnect - Basismodule , OmgevingConnect | Online bibliotheek omgevingsrecht en omgevingsbeleid
Auteur: Sebreghts Floris, Van de Weyer Pieter-Jan, Depaepe Helena, Vanheddegem Didier
ISBN: 978 90 496 1801 8
Verschijningsjaar: 2019
Publicatievorm: Boek , Online in Connect
Kenmerken: Vastbladig

Aanverwante producten:

Blue Minds - Uw magazine voor politie & samenleving Blue Minds 
Uw tijdschrift voor politie & maatschappij

ISSN: 2506-9705
Publicatievorm: Tijdschrift
blueconnect BlueConnect - Module Cybercrime 

Publicatievorm: Online in Connect
blueconnect BlueConnect - Module Tucht 
De online informatiebron die de tuchtmaterie helemaal ontleedt

De onmisbare tool voor iedere politieorganisatie die inzet op een performant en mensvriendelijk HR-beleid.

Publicatievorm: Online in Connect
BlueConnect - Module Verkeer 
De online informatiebron met een unieke focus op verkeer

Publicatievorm: Online in Connect