CPS & Uitgeverij Vanden Broele

CPS en Uitgeverij Vanden Broele stellen voor ...

Beschrijving

Het Centre for Policing and Security (CPS) en Uitgeverij Vanden Broele slaan de handen in elkaar, om politie- en veiligheidsdiensten nog beter te helpen iedere uitdaging met kennis van zaken aan te gaan. Een sterke verankering binnen de sector, een uitgebreid netwerk, een ruime inhoudelijke expertise en de knowhow om de juiste informatie op de juiste manier bij de juiste persoon te krijgen, staan allemaal garant voor een ijzersterk kennisaanbod, o.a. in de vorm van praktijkgerichte publicaties.

Zo bestaat de boekenreeks CPS uit praktische uitgaven die direct toepasbaar zijn voor de politiediensten en andere veiligheidsberoepen (bv. forensisch welzijnswerk, gevangeniswezen, opleidingsinstellingen voor veiligheidsactoren, …). De kwaliteit wordt gewaarborgd door het wetenschappelijk comité dat boeken in deze reeks laat reviewen. In de reeks verschijnt jaarlijks de door het CPS uitgereikte Scriptieprijs, maar daarnaast worden steevast onderwerpen behandeld die voor de politie en andere doelgroepen van groot praktisch nut zijn.

Voordelige abonnementsformule

Neem een abonnement en ontvang automatisch iedere nieuwe uitgave uit deze reeks, en dit telkens voor de voordelige abonnementsprijs van toepassing op de uitgave in kwestie.

Sommige publicaties uit deze reeks zijn exclusief bestemd voor actieve medewerkers van de politie en het Openbaar Ministerie. Losse bestellingen of abonnementsexemplaren van die publicaties worden dan ook enkel naar deze doelgroepen verstuurd.

 

Producten binnen deze reeks

verdachtenverhoor Het verdachtenverhoor  
Een roadmap

Deel van reeks: CPS & Uitgeverij Vanden Broele
Auteur: Schellingen Rudi
ISBN: 978 90 496 1830 8
Verschijningsjaar: 2020
Publicatievorm: Boek
Kenmerken: Vastbladig
Posttraumatische Stressstoornis (PTSS) bij de politie Posttraumatische Stressstoornis (PTSS) bij de politie 
Invloed van de organisatiecultuur op de bespreekbaarheid van traumatogene gebeurtenissen binnen de politiezone Gent: casestudy

Deel van reeks: CPS & Uitgeverij Vanden Broele
Auteur: Moors Hans
ISBN: 978 90 496 1863 6
Verschijningsjaar: 2020
Publicatievorm: Boek
Kenmerken: Vastbladig
Virtuele valuta, blockchain en criminaliteit Virtuele valuta, blockchain en criminaliteit 
Handboek voor opsporing en onderzoek

Deel van reeks: CPS & Uitgeverij Vanden Broele
Auteur: Driesen Yve, Pijpops Wouter, De Keersmaecker Robrecht
ISBN: 978 90 4961 884 1
Verschijningsjaar: 2021
Publicatievorm: Boek
Kenmerken: Vastbladig