Subsidiemanager

Vind en beheer vlot subsidies. Realiseer de doelen van uw organisatie.

Subsidiemanager

Beschrijving

Subsidiemanager biedt organisaties de mogelijkheid om hun subsidiebeleid naar een hoger niveau te tillen. Deze softwaretool maakt het mogelijk om subsidies makkelijk te vinden en beter te beheren op basis van uw voorkeuren en geografische ligging. De vier hoofdfunctionaliteiten helpen u op weg in het subsidielandschap:

  • De subsidiezoeker is een continu bijgewerkte lijst van subsidiefiches waarin u relevante subsidies op alle niveaus (provinciaal, gewestelijk, federaal, Europees en privé) kunt zoeken. Er komen indien gewenst meldingen van nieuwe subsidies op basis van eigen voorkeurthema's in de mailbox.
       
  • De dossiers stellen u in staat om efficiënt subsidies binnen uw organisatie te beheren en op te volgen. Medewerkers krijgen meldingen van deadlines in dossiers zodat geen enkele taak gemist wordt. Er staat geen limiet op het aantal gebruikers in een dossier.
       
  • De kennisbank bundelt trends, nieuwtjes, artikelen en cases met betrekking tot subsidies. Ook Europese programma’s worden hier voorzien van een Nederlandse samenvatting.
      
  • De rapportage geeft een geautomatiseerd overzicht van de subsidiedossiers over uw bestuur heen.

Deze gebruiksvriendelijke tool bespaart u veel tijd en brengt expertise op een efficiënte manier tot bij u. Een team van subsidiologen vertaalt dagelijks de evoluties in het subsidielandschap naar begrijpbare subsidiefiches. De experten zijn tevens beschikbaar voor ondersteuning bij het zoeken naar en overwegen van subsidies.

Subsidiemanager

Voor wie?
    

Subsidiemanager: voor steden en gemeenten   Subsidiemanager: voor zorg en welzijn