Impuls

Driemaandelijkse inspiratiebron voor lokale leiders

impuls
Publicatievorm:    Tijdschrift
ISSN:20345992
PrijsomschrijvingStukprijsBestel aantal:
Individueel abonnement - basisprijs (incl. btw) - papier én digitaal *
117 EUR
bestel
Individueel abonnement - Voordeelprijs lokale besturen (incl. btw) - papier én digitaal *
77 EUR
bestel
Meervoudig abonnement (incl. btw) - papier én digitaal **
150 EUR (3 stuks)
233 EUR (5 stuks)
444 EUR (10 stuks)
bestel
* Prijs per jaargang van vier nummers. Impuls verschijnt telkens in maart, juni, september en december. Deze prijs omvat eveneens één jaar toegang tot de online versie van het tijdschrift. Exelllo.net-leden ontvangen het tijdschrift automatisch in het kader van hun lidmaatschap en kunnen de online versie ervan raadplegen via de website van Exello.net.
** Een persoonlijk abonnement voor elk lid van het MAT of van het college? Neem een meervoudig abonnement voor een scherpe prijs.

Beschrijving

Niet voor niets is Impuls sinds jaar en dag dé inspiratiebron voor iedereen die met kennis van zaken zijn bestuur naar een hoger niveau wil helpen tillen.

De kennisexperts van Impuls diepen elke drie maanden een actueel thema uit. Daarbij selecteren en belichten ze voor u alle pertinente informatie in een doorleefd magazine, steeds geënt op de concrete uitdagingen van het gemeentelijk niveau.

Impuls is …

 1. Een magazine met focus
  Creatieve bureaucratie, schaalvergroting en bovenlokale samenwerking, gemeenten en OCMW’s als aantrekkelijke werkgevers, actueel archiefbeheer, het decreet lokaal bestuur … : elk nummer van Impuls focust op één welomlijnd thema en spit dat ten volle uit.
    
 2. Een magazine met inhoud
  Daarbij komt de voorzet steeds van een inspirerende academische bijdrage met een actuele stand van zaken, steeds betrokken op de unieke en vaak complexe context van de 300 Vlaamse steden en gemeenten.
    
 3. Een magazine met oog voor de praktijk
  Bevindingen van mensen uit het werkveld sluiten naadloos op die academische voorzet aan. Concrete cases en toepassingen, telkens met een andere invalshoek of klemtoon, zorgen voor de nodige duiding en praktische vertaalslag.
    
 4. Een magazine met een ruime blik
  Dankzij de actieve medewerking van het Agentschap Binnenlands Bestuur. En ook: door de bijdragen van V-ICT-OR, die de alomtegenwoordige digitale uitdagingen van steden en gemeenten de aandacht geven die ze verdienen.
    
 5. Een magazine voor en door gemeentemanagers
  Getuige de vaste rubriek “In dialoog”, waarbij een algemeen directeur als reporter fungeert en één van zijn of haar collega’s interviewt. Een unieke inkijk in het lokale bestuur zoals het is.
    
 6. Een magazine dat ook in uw postvak hoort
  Actief in een lokaal bestuur? Voor € 77 euro per jaargang krijgt u niet alleen vier gedrukte nummers in de bus: u geniet ook onbeperkte toegang tot de online versie van het tijdschrift. Lid van Exello.net? Dan ontvangt u Impuls automatisch in het kader van uw lidmaatschap … en kunt u de online versie ervan raadplegen via de website van Exello.net.

Wilt u als gemeentemanager, lokaal mandataris of dienstverlener voor lokale besturen de vinger aan de pols houden? Dan hoort Impuls om de drie maanden ook in uw brievenbus te vallen. Lees meer over de reeds verschenen nummers van Impuls op www.impuls.be.

Impuls is een initiatief van Exello.net, de beroepsvereniging van (adjunct-)algemeen directeurs van de Vlaamse steden en gemeenten. Lees meer op www.exello.net.
 

Impuls kan rekenen op een enthousiaste redactieraad van kennisexperts en ervaringsdeskundigen uit de academische wereld en de lokale besturen. Zij waken over de samenstelling en de kwaliteit van het tijdschrift en zorgen ervoor dat u op een onderbouwde en aangename manier op de hoogte blijft van wat gemeentemanagers en stakeholders aanbelangt. Maak kennis met de volledige redactieraad op www.impuls.be.

 

 

 

Aanverwante producten:

MATConnect | Online kennispunt managementteam MATConnect | Online bibliotheek lokaal management en beleid 

Deel van reeks: Gemeentelijke Administratieve Sancties
informatie over de regelgeving van toepassing op de lokale besturen | inspiratie voor de uitbouw van het beleid

impuls 20201 Eén jaar Decreet over het lokaal bestuur. Een balans. (DLB- special Impuls – 2020-1) 

ISBN: 06LM004980
Publicatievorm: Tijdschrift