ABC van de lokale besturen

ABC van de lokale besturen
Publicatievorm:    Online in Connect
ISBN-10:/
ISBN-13:/
PrijsomschrijvingStukprijsBestel aantal:
ABC Consult - Jaarabonnement (excl. btw) *
185 EUR
bestel
ABC Export - Jaarabonnement (excl. btw) *
545 EUR
bestel
ABC Export+ - Jaarabonnement (excl. btw) *
1089 EUR
bestel
* Na uw bestelling krijgt u uw inloggegevens via e-mail toegestuurd. Binnen de vijf werkdagen na uw bestelling ontvangt u ook de eerste factuur. De daaropvolgende facturatie gebeurt jaarlijks op de datum waarop u de eerste factuur ontving. Uw abonnement wordt dus automatisch verlengd, telkens voor opeenvolgende periodes van één jaar. U kunt uw abonnement te allen tijde schriftelijk opzeggen. In dat geval eindigt uw abonnement op de laatste dag van de (gefactureerde en te betalen) lopende periode.

Beschrijving

Het ABC van de lokale besturen is een uitgebreide databank waarin u de contactgegevens van alle Belgische lokale besturen en hun medewerkers terugvindt: steden en gemeenten, OCMW's, politiezones en intercommunales. Die gegevens worden ingevoerd en bijgewerkt door de lokale besturen zelf. Zo beschikt u over een databank die steeds correct en up-to-date is.

Een internetverbinding volstaat om het ABC van de lokale besturen te gebruiken: een gebruiksvriendelijke website laat u toe om snel gegevens te zoeken of te downloaden. Meer info vindt u op www.abclokalebesturen.be.

 

 

De abonnementsformules op een rijtje

  ABC Consult ABC Export  ABC Export+
Onbeperkt consulteren
Selecteren en exporteren van contactgegevens
van steden en gemeenten, OCMW's, politiezones, intercommunales*
 
Selecteren en exporteren van contactgegevens
van ontvangkantoren belastingen, controlekantoren btw, hypotheek- en registratiekantoren
   
Ontdubbelen van exportlijsten  
Selecteren en exporteren van e-mailadressen    
Dynamisch exporteren**  
Exporteren van ID's***    
Uitgebreide exportcriteria    
Gratis advieslijn
   € 185 / jaar  € 545 / jaar  € 1089 / jaar
* Met uitzondering van e-mailadressen.
** Laat u toe om exportopdrachten op te slaan en deze later opnieuw uit te voeren, al dan niet op basis van de meest actuele informatie.
*** Unieke herkenningsnummers waarmee u contactgegevens uit het ABC gemakkelijk kunt synchroniseren met de gegevens in uw eigen database.

 

Naast deze formules kunt ook gebruik maken van de volgende twee opties.

  • ABC Enterprise

Voor grote organisaties waar ABC voor verschillende afdelingen/personen een grote hulp is, is er de Enterprise formule. Deze laat meerdere accounts toe onbeperkt lijsten met contactgegevens te downloaden. Neem vrijblijvend contact op voor een offerte op maat.

  • ABC Custom - eenmalige lijst

U kunt er ook voor kiezen om eenmalig een lijst bij ons te bestellen. De lijst en betaling is eenmalig en geniet dus niet van updates in de databank na moment van aankoop. U ontvangt van ons per mail een samengestelde Excel-lijst vanaf €0.6/contact. We bekijken graag samen welke lijsten het best aansluiten op uw communicatie. Vraag gratis advies of een offerte aan.

Bent u geïnteresseerd in een van deze twee mogelijkheden? Twijfel dan niet om een vrijblijvende offerte aan te vragen via info@abclokalebesturen.be of via het telefoonnummer 050 642 818.

 

Abonneer u vandaag nog

Wenst u meer info over het ABC van de lokale besturen, klik dan hier.
Vermelde prijzen zijn exclusief btw, inclusief verzendkosten.